
Ο συμπατριώτης μας σεφ Ηλίας Γιακαλής βρέθηκε στη Βυζίτσα Πηλίου και μαγείρεψε στο εστιατόριο “Το Κατηχητικό”, χρησιμοποιώντας τοπικά προϊόντα της Κω. Από το τραπέζι δεν θα μπορούσε να λείπει το ντόπιο ντοματάκι της Δαβούλας και φυσικά το τσίπουρο του Καρδούλια.«Το Κατηχητικό» είναι ένα εστιατόριο που μυεί τους επισκέπτες στη φιλοσοφία της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας. Προσφέρει κάθε φορά παραδοσιακές γεύσεις και μοναδικά πιάτα από όλες τις γωνιές της Ελλάδας, ντόπιο τσίπουρο, κάβα κρασιών και σπιτική μαγειρική σε ένα προσεγμένο περιβάλλον.Στο πλαίσιο αυτό ο δικός μας Κώος σεφ Ηλίας Γιακαλής, μύησε με τον καλύτερο τρόπο όσους βρέθηκαν εκεί, στη γαστρονομία του νησιού μας και στα μυστικά των αυθεντικών τοπικών γεύσεων.






















Leave a Reply